Acorelle

Acorelle by Acorelle Szőrnövekedést lassító bőrápoló dezodor / női Bio termékBio termék Acorelle by Acorelle Szőrnövekedést lassító bőrápoló dezodor / női Szőrnövekedést lassító bőrápoló dezodor / női 3 820 Ft Acorelle by Acorelle Szőrnövekedést lassító bőrápoló dezodor / női 3 820 HUF Acorelle by Acorelle Szőrnövekedést lassító testápoló krém / női Bio termékBio termék Acorelle by Acorelle Szőrnövekedést lassító testápoló krém / női Szőrnövekedést lassító testápoló krém / női 8 520 Ft Acorelle by Acorelle Szőrnövekedést lassító testápoló krém / női 8 520 HUF Aloe Vera by Acorelle Hideggyanta csík bikinivonalra és hónaljra / női Bio termékBio termék Aloe Vera by Acorelle Hideggyanta csík bikinivonalra és hónaljra / női Hideggyanta csík bikinivonalra és hónaljra / női 1 780 Ft Aloe Vera by Acorelle Hideggyanta csík bikinivonalra és hónaljra / női 1 780 HUF
Aloe Vera by Acorelle Hideggyanta csík testre / női Bio termékBio termék Aloe Vera by Acorelle Hideggyanta csík testre / női Hideggyanta csík testre / női 2 210 Ft Aloe Vera by Acorelle Hideggyanta csík testre / női 2 210 HUF Természetes nádcukor ylang-ylanggal by Acorelle Görgőfejes gyantapatron / női Bio termékBio termék Természetes nádcukor ylang-ylanggal by Acorelle Görgőfejes gyantapatron / női Görgőfejes gyantapatron / női 3 230 Ft Természetes nádcukor ylang-ylanggal by Acorelle Görgőfejes gyantapatron / női 3 230 HUF  
setCustomerId#u14uvoccd8mfjli0veg4v7v8etre32f2#category#Kozmetikumok>Acorelle
Acorelle
     
 

Acorelle

A 2005-ben alapított francia Acorelle cég a természetességre törekszik a parfümgyártás során. Erőszakmentes, szinte kizárólag természetes anyagokat használó technikával dolgoznak, így parfümjeik nem csupán kellemes illatúak, de biztonságosak is.
A modern parfümgyártás számos olyan anyaggal dolgozik, amely negatív hatást fejthet ki a hormonrendszerünkre, ráadásul a hatásuk hosszú távú, mert a környezetbe jutva ezek az anyagok felhalmozódhatnak.

Az Acorelle parfümjei ezzel szemben nem tartalmaznak olyan anyagokat, amelyek elraktározódhatnak az élő szervezetekben, vagy amelyek a testünkbe jutva beavatkozhatnak a hormonrendszer működésébe. Az Acorelle állati összetevőktől mentes, így ideális választás például az erőszakmentes életmód híveinek is.

Az Acorelle parfümök titka, hogy az ofkatoterápia elvei szerint készültek. Az oftaktoterápia tudománya azt vizsgálja, milyen hatással vannak a szervezetünkre a különböző illatok. A kutatások ma már ott tartanak, hogy súlyos idegrendszeri károsodást szenvedett, például stroke-on átesett betegeken is eredménnyel alkalmazták a kezelést.

Az olfaktoterápia alapján az illatok három féle csoportba sorolhatók: léteznek nyugtató, energetizáló és kiegyensúlyozó aromák. Ezek különböző kombinációjából születtek az Acorelle parfümök.

Stresszes helyzetekre, például egy vizsga vagy egy állásinterjú esetére az Acorelle Orchidée Blanche a legjobb választás: narancs és szantálfa illatával segít, hogy végig nyugodtak és rendezettek maradjunk.A fárasztó munkához az Jardin des Thés a jó választás. Ez a parfüm intenzív citrom és menta illattal dolgozik, a legnehezebb pillanatokban is segít aktiválni a rejtett erőforrásokat.

Terre de Cédre férfi parfüm energiát és magabiztosságot ad a hétköznapokban, segít abban, hogy a rohanásban is megőrizzük a pozitív hozzáállásunkat. A bergamott, cédrus, bőr és vetiver illatával elegáns viselet, mégis segít, hogy jobban teljesítsünk a mindennapok során.