Kiszállítás

1.1. Rendelés leadása

A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a vásárló az ezen az oldalon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a Parfumplaza.hu webáruház felelősséget nem vállal. 

1.2. Szállítási költség

A parfüm kiszállítási díja az egész ország területén ingyenes! 
A kozmetikum, smink, hajápolás és életmód termékek kiszállítási díja 790Ft. 

1.3. Rendelés teljesítése

A rendeléseket 2-5 munkanapon belül tudja cégünk teljesíteni. A termékek kézbesítése a hét minden munkanapján folyamatosan történik. 

KARÁCSONY ELŐTTI IDŐSZAKBAN A FUTÁRSZOLGÁLATOK TÚLTERHELTSÉGE MIATT A KISZÁLLÍTÁS NAPOKAT KÉSHET!


1.4. Kiszállítás módja

Termékeinket az egész ország területére a tőlünk függetlenül működő, Express One (Trans-o-flex) Magyarország Kft. juttatja el Önhöz. Feladás után csomagjáról az alábbi telefonszámon érdeklődhet: +36-1/8777-400. A futárcég a küldemény érkezése napján SMS-ben értesíti a megrendelőt. 

1.5. Fizetés

A termékek kifizetése minden esetben utánvéttel történik. A rendelés ellenértékét a termék átvételekor kérjük készpénzben kifizetni a futárnak. 

1.6. Átvétel

Kérjük kedves vásárlóinkat hogy a csomag átvétele előtt mindenképpen győződjenek meg róla, hogy a külső csomagolás bontatlan, sértetlen legyen. A vevő a csomagot csak abban az esetben tudja kibontani, tételesen átnézni, ha azt a futárnak kifizette! Megértésüket köszönjük! 

1.7. Sikertelen csomagátvétel

Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, úgy a csomagról értesítést hagy. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban megkísérli a kiszállítást. 

1.8. Kiszállítás időintervalluma

A kiszállítás 8-17 óra között (munkaidőben) történik, ezért, kérjük arra a címre rendelje a csomagot, ahol napközben tartózkodik. Amennyiben munkahelyi címet ad meg, kérjük jelölje meg a cég nevét is a megrendelőlap megjegyzés rovatában. 

1.9. Szavatosság

A Parfümpláza szavatossági felelősségére a Ptk-ban és a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletben foglaltak az irányadóak. A rendelet teljes szövegét itt olvashatja: kattintson ide

2.0. Elállás joga

Minden vevőnek a vásárlástól számított 14 munkanapon belül elállási joga van, amely a következő feltételekkel vehető igénybe:

 • Az elállási jog minden termékre vonatkozik, ami bontatlan, vagy bontott, de hiánytalan gyári csomagolásban érkezik vissza a Parfümplázához.
 • Nem vonatkozik az elállási jog, az átvétel után megsérült termékekre.
 • Elállásra vonatkozó igényét e-mailben vagy telefonon kell bejelentenie.
 • A termékért kiküldünk egy futárt, és legkésőbb az áru megérkezését követő 14 munkanapon belül visszautaljuk az összeget a vevő által megadott bankszámlaszámra.
 • A visszatérítés nem vonatkozik a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a megrendelőnek kell viselnie. Valamint abban az esetben, ha a kiszállítás ingyenesen történt, a megrendelőnek meg kell térítenie a termék súlya alapján kalkulált kiszállítás költségét is, amit kedvezményként a Parfümcenter elengedett a házhozszállításkor.
 • Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, a Parfümpláza nem vállalja a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatja a vásárlónak, a vevő költségére.
 • Amennyiben a termékről felbontás után a futár jelenlétében derül ki, hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termékre 14 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ebben az esetben a sérülést a futár által felvett jegyzőkönyvvel igazolhatja.
 • Vevőnek csak természetes személy minősül, vagyis aki foglalkozásán, üzleti tevékenységén kívüli körben vásárol árukat. Magyarul, ha cég vagy vállalkozás vásárol webáruházunkból, azt nem illeti meg az elállás joga.

 •  

  Amennyiben megrendelését a termék kiszállítása előtt, vagy azt követően 8 napon belül lemondja, és interneten keresztül fizetett bankkártyával vagy előreutalt, akkor a banki tranzakciós költséggel csökkentve utaljuk vissza a bankszámlájára az áru ellenértékét.

Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 45/2014. Kormányrendelet szövegét itt olvashatja: kattintson ide.